

- Този, който сам си купува уискито...

Жената пие едно, две, три, па като се сети...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Деликатесната черноморска мида е любим и традиционен продукт в местната кухня
Ето защо не е чакал на Маказа, а отпрашил към Южното Черноморие
Мярката 60/40 не ни помага, защото нямаме никакъв доход, обясни Дилян Пейков
Според здравните власти той е пристигнал на морето, след като вече е имал признаци на заразата
Брандът трябва да представи града ни пред света, но потресе кореняк-бургазлиите - не им се свидят 3 хиляди лева награда, а защото е подигравка
Взети са всички здравни мерки
Последната завеса, прикривала липсващата мотивация и технологичното изоставане на Русия, вече падна
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Туристи похапват мекици по 50 ст.
При тези условия на социална дистанция туристите няма да дойдат и малко хотели биха си позволили да работят при тези условия, каза Малина Стратиева